Om oss

Vilka vi på billigtmat.se är

Välkommen till Billigtmat.se – din ultimata resurs för att hitta prisvärda och ekonomiska matlösningar. Vi förstår att matbudgeten kan vara en utmaning, särskilt i dagens samhälle där levnadskostnaderna stiger. Därför har vi skapat denna plattform för att ge dig tips, råd och recept som hjälper dig att spara pengar utan att kompromissa med smak eller näringsvärde.

Billig maträtt med lax

Vad vi gör på billigtmat

På Billigtmat.se tror vi på att matlagning inte behöver vara dyrt eller komplicerat. Vi har samlat ett brett utbud av budgetvänliga recept från olika kök och matkulturer. Oavsett om du är vegetarian, vegan, köttälskare eller har andra kostpreferenser, har vi något för dig. Vår samling inkluderar enkel vardagsmat, snabba mellanmål och imponerande festmåltider – allt till ett överkomligt pris.

 

För att göra det ännu enklare för dig har vi organiserat recepten efter olika kategorier och taggar. Du kan söka efter rätter baserat på ingredienser, tillagningsmetod eller kostpreferenser. Vi har också specialsektioner med studentrecept, barnvänlig mat och mat för speciella tillfällen. Med våra tips och tricks kan du maximera din matbudget och ändå njuta av välsmakande och hälsosamma måltider.

Spenat i en skål

Vår strävan för billigare mat

Vi strävar efter att erbjuda mer än bara recept. På Billigtmat.se hittar du även artiklar, guider och videor som hjälper dig att bli en smartare matkonsument. Vi delar ekonomiska inköpstips, visar hur du kan minska matsvinnet och ger råd om hur du kan planera och organisera din matlagning för att spara tid och pengar. Vi förstår att varje persons matbudget och preferenser är unika, och vi vill vara din pålitliga resurs oavsett om du är student, familj eller ensamstående. Vår passion är att hjälpa dig att hitta de bästa priserna, erbjudandena och rabatterna på livsmedel. Vi håller oss uppdaterade med de senaste erbjudandena från olika matbutiker och onlinehandlare, så att du kan dra nytta av de bästa priserna på marknaden.

vegetarisk måltid

Matlagning och kosthållning tillgänglig för alla

På Billigtmat.se strävar vi efter att göra matlagning och kosthållning tillgänglig för alla. Vi vill visa att det är möjligt att äta hälsosamt och gott även på en stram budget. Vi vill inspirera dig att experimentera i köket, prova nya smaker och lära dig att utnyttja dina matresurser på bästa sätt. Vi är glada över att ha dig här och hoppas att du kommer att använda Billigtmat.se som din go-to-plattform när det gäller att hitta prisvärda och smakfulla matlösningar. Utforska våra recept, läs våra artiklar och dela gärna med dig av dina egna erfarenheter och tips. Tillsammans kan vi skapa en matgemenskap som främjar ekonomiskt medvetna val och god mat för alla.

2023
startades sajten

500 +
billiga maträtter

4 st
samarbetspartners

1000+
nöjda besökare

Senaste nytt från billigtmat.se

Frågor & svar tips för hur du får billig mat

Förutom recept erbjuder billigtmat.se artiklar, guider och videor som hjälper användarna att bli smartare matkonsumenter. Du hittar ekonomiska inköpstips, råd om matsvinnshantering och planeringstips för att spara tid och pengar.

Billigtmat.se erbjuder ett brett utbud av recept som passar olika kostpreferenser och matkulturer. Du hittar enkel vardagsmat, snabba mellanmål, festmåltider och mer. Vi har även specialsektioner med studentrecept, barnvänlig mat och mat för speciella tillfällen.

Billigtmat.se delar ekonomiska inköpstips och erbjuder information om de bästa priserna, erbjudandena och rabatterna på livsmedel från olika matbutiker och onlinehandlare. Genom att dra nytta av dessa tips och vara medveten om bästa priserna kan användare spara pengar på sina matinköp.

Absolut! Billigtmat.se välkomnar användare att dela sina egna recept, erfarenheter och tips. Du kan vara en del av gemenskapen genom att bidra med dina egna idéer och inspirera andra att äta billigt och smakfullt.

Såhär tycker våra tidigare användare om billigtmat.se

Billigt mat logotype

Lovisa

Billigtmat.se är en räddning för min studentbudget.

Billigt mat logotype

Erika

Tack vare Billigtmat.se kan jag spara pengar på matinköp.

Billigt mat logotype

Gabbe

Billigtmat.se har många tips på hur man kan handla billigare mat.

Rulla till toppen