Disclaimer om externa länkar

Disclaimer för billigtmat.se 


Viktigt meddelande angående externa länkar och affiliate-länkar: billigtmat.se är en affiliate-sida som rekommenderar billig mat för alla målgrupper. Våra rekommendationer inkluderar länkar till externa webbplatser och eventuella köp du gör genom dessa länkar kan generera en provision för oss. 


Vi vill tydligt markera att vi inte har kontroll över innehållet på de externa webbplatser som våra användare kan komma att besöka via dessa länkar. Därför kan vi inte ta ansvar för innehållet på dessa webbplatser eller eventuella skador, förluster eller problem som kan uppstå vid användning av dem. 


Vi strävar efter att endast samarbeta med pålitliga och etablerade partners och att länka till relevanta och trovärdiga resurser. Trots detta kan vi inte garantera att informationen eller produkterna på dessa externa webbplatser är korrekta, pålitliga eller uppfyller dina förväntningar. Det är viktigt att du själv granskar och bedömer innehållet på dessa externa webbplatser innan du gör något köp eller vidtar några åtgärder. Vi uppmanar dig att läsa deras användarvillkor, sekretesspolicy och övrig information innan du interagerar med dessa webbplatser. 


Vidare vill vi klargöra att våra rekommendationer och åsikter är baserade på vår bästa kunskap och bedömning vid den tidpunkt då de publiceras. Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, men vi kan inte garantera att all information är helt aktuell eller felfri. Genom att använda billigtmat.se och klicka på externa länkar eller affiliate-länkar bekräftar du att du har läst och förstått denna disclaimer och att du tar fullt ansvar för dina egna handlingar och beslut när du besöker externa webbplatser.